Hämtar information

Försäkringen som går sin egen väg – precis som din bil

SEAT Försäkring är precis vad den heter. En specialförsäkring framtagen av SEAT, för SEAT. När du köper din bil hos en auktoriserad återförsäljare får du erbjudande om ett skräddarsytt försäkringsskydd med extra förmånligt pris i sex månader. Ett smidigt sätt att prova på Sveriges enda SEAT Försäkring.

När du valt rätt bil, välj rätt försäkring

Du gör ett smart val genom att välja SEAT Försäkring. Prata med din säljare för att få det förmånliga försäkringserbjudandet till extra bra pris redan från start. Du kan när som helst få hjälp av vår kunniga kundservice, och skadejouren har öppet dygnet runt.

Alla auktoriserade återförsäljare av SEAT

Skäm bort din bil med SEAT Försäkring

Med en SEAT Försäkring får du en bilförsäkring med höga ersättningsnivåer och bra innehåll, tillgång till bemannad skadejour dygnet runt och alla du möter är experter på SEAT. Om din bil skadas utförs skadebesiktningen och eventuell reparation av en auktoriserad SEAT-verkstad. Listan på förmåner kan göras lång, här är tre exempel:

  • Du får 3 000 kr i lägre självrisk (gäller vid skador som ersätts av vagnskadegarantin).
  • Din bil repareras alltid med originaldelar på en auktoriserad SEAT-verkstad.
  • Det ingår en maskinskadeförsäkring som gäller i 10 år eller upp till 15 000 mil.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Blå bil parkerad vid en blå mur.

Fördelaktig finansförsäkring

Finansierar du bilen med hjälp av SEAT Financial Services får du ytterligare rabatt under tre år. Plus att du får båda tjänsterna – finansiering och försäkring – samlade på en faktura.

Läs mer om finansförsäkring 

SEAT Försäkring är en del av If Skadeförsäkring AB (publ). Säte: Stockholm. Org.nr: 516401-8102. SEAT Försäkring är ett samarbete med Volkswagen Finans Sverige AB.