Sveriges enda märkesförsäkring för SEAT

SEAT logga
Logga SEAT Försäkring

Det här är SEAT Försäkring

SEAT Försäkring är ett samarbete med SEAT Financial Services och If Skadeförsäkring AB. Tillsammans har vi tagit fram en modern försäkring som kompletterar körglädjen och spänningen i din SEAT med tryggheten i ett skräddarsytt försäkringsskydd.

Grå elbil laddar i ökenlandskap

Försäkringen bara för SEAT

SEAT kännetecknas av design med karaktär och teknik med kvalitet. Vi vill förstärka den moderna, spännande och utmanade känslan i din SEAT med tryggheten i en SEAT Försäkring, en försäkring som skräddarsytts för SEATs alla modeller. Vi garanterar att din bil repareras med originaldelar på en auktoriserad verkstad. Allt för att behålla kvalitén, säkerheten och andrahandsvärdet hos din SEAT. Alla personer du möter är experter på SEAT och skadejouren är alltid öppen, redo att hjälpa till om någon händer. SEAT Försäkring finns för både privatperson och företag.

SEAT Försäkring är en del av If 

If Skadeförsäkring AB (publ), Säte: Stockholm, org.nr: 516401-8102 är försäkringsgivare. Ifs verksamhet, och därmed även SEAT Försäkring, står under tillsyn av Finansinspektionen och att vår marknadsföring på denna sajt följer svensk lag.

Läs om Ifs verksamhet.