Sveriges enda märkesförsäkring för SEAT

SEAT logga
Logga SEAT Försäkring

Vagnskadegaranti för din nya SEAT

När du köper en fabriksny personbil i Sverige ingår vanligtvis vagnskadegaranti i tre år. SEAT Försäkring är garantiadministratör och garantigivare är Volkswagen Group Sverige AB.

Vill du veta hur länge din SEAT har vagnskadegaranti? Fyll i registreringsnumret i fältet nedan så får du svar.

Vad är vagnskadegaranti?

Vagnskadegarantin täcker skador som har uppstått vid trafikolycka eller en singelolycka. Den ersätter också skador på bilen som uppstått genom annan yttre händelse såsom skadegörelse. På vagnskadegarantibeviset står självrisken för vagnskadegarantin.

När du köper en fabriksny personbil i Sverige ingår vanligtvis vagnskadegaranti i köpet. Kontrollera vagnskadegarantibeviset för att veta exakt hur din vagnskadegaranti gäller då det kan variera mellan olika bilmodeller.

Välj rätt försäkring när du har vagnskadegaranti

När du har en gällande vagnskadegaranti behöver du bara halvförsäkra din bil. Du behöver inte köpa till vagnskadeförsäkring under garantitiden.

Om du har din SEAT försäkrad hos SEAT Försäkring uppgraderar vi automatiskt din försäkring till en helförsäkring när vagnskadegarantin går ut så du behåller samma försäkringsskydd som tidigare.

Anmäl skada på vagnskadegarantin

Vi på SEAT Försäkring tar hand om dig även om du inte har din bilförsäkring hos oss. Gör din anmälan online inom 30 dagar och så snart ärendet är registrerat kan du logga in på Mina sidor och följa ditt skadeärende.

3 000 kronor lägre självrisk

När du har bilen försäkrad hos SEAT Försäkring och din SEAT drabbats av en skada som täcks in av vagnskadegarantin så sänker vi din självrisk med 3 000 kronor.

Räkna och köp

Ditt pris framställs automatiskt. Vi kan kontakta dig för att säkerställa ditt försäkringsskydd. Läs om vår hantering av personuppgifter.