Kombinera körgläjde med trygghet

SEAT Försäkring är precis vad den heter. En försäkring som tagits fram av SEAT. För SEAT. När du köper din SEAT hos en auktoriserad återförsäljare erbjuds du ett skräddarsytt försäkringsskydd till extra bra pris i sex månader. Ett smidigt sätt att prova på Sveriges enda SEAT Försäkring.

När du valt rätt bil, välj rätt försäkring

Du gör ett smart val genom att välja SEAT Försäkring. Prata med din säljare för att få det förmånliga försäkringserbjudandet till extra bra pris redan från start. Du kan när som helst få hjälp av vår kunniga kundservice, och skadejouren har öppet dygnet runt.

Alla SEATs auktoriserade återförsäljare

Skäm bort din bil med SEAT Försäkring

Med en SEAT Försäkring får du en bilförsäkring med ersättningsnivåer och innehåll utöver de vanliga, tillgång till bemannad skadejour dygnet runt och alla du möter är experter på SEAT. Om din bil skadas utförs skadebesiktningen och eventuell reparation av en auktoriserad SEAT-verkstad. Listan på förmåner kan göras lång, här är tre exempel:

  • Du får 3 000 kr i lägre självrisk (gäller vid skador som ersätts av vagnskadegarantin).
  • Din bil repareras alltid med originaldelar på en auktoriserad SEAT-verkstad.
  • Det ingår en maskinskadeförsäkring som gäller i 8 år eller upp till 15 000 mil.
Hämtar information

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Fördelaktig finansförsäkring

Finansierar du bilen med hjälp av SEAT Financial Services får du ytterligare rabatt under tre år. Dessutom får du båda tjänsterna – finansiering och försäkring – samlade på en faktura.

Läs mer om finansförsäkringen